Pasen 2018 Onbestempeld Nieuwsbrief (VIDEO)

In deze video vertel ik mijn perspectief op het bekende verhaal van Jezus en de kruisiging. Het verhaal van Pasen. In mijn optiek zit er een iets ander verhaal in dan er over het algemeen van wordt gemaakt. Uiteraard sluit dat perfect aan bij wat Onbestempeld doet šŸ™‚

Tevens introduceer ik de begrippen die Onbestempeld hanteert voor de stadia van Zelfonderzoek. In eerste instantie het hoofdonderscheid ‘de weg naar het Pad’ en ‘het Pad’. Het einde van de weg naar het Pad wordt gekenmerkt door een voorzichtige bewustwording van hoe je in situaties staat. En de intentie om daar anders mee om te gaan.

Vriendelijke groet,
Johan | Onbestempeld

Schrijf je in voor de maillijst en download

gratis de syllabus van de cursus

Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk

OntvangĀ regelmatig artikelen over Spiritualiteit & Zelfonderzoek via de maillijst van Onbestempeld. Je schrijft je hiermee in voor de maillijst, niet voor de cursus.

Je inschrijving verplicht je verder dus tot niets.

Ā 

Een bevestigingsmail met de link is onderweg!

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.