Over Zelfbeeld, met Oefening (VIDEO)

In deze video voor onbestempeld vertel ik over het beeld dat anderen van je hebben en het beeld dat je zelf tegenover anderen denkt neer te zetten. In mijn geval kwam dat ooit totaal niet met elkaar overeen.

In het kader van je persoonlijke ontwikkeling is dit een belangrijke stap: het besef dat het beeld dat je over jezelf hebt wel eens niet (helemaal) zou kunnen kloppen. Het vergt enige moed om te testen of je zelfbeeld naar anderen toe overeenkomt met hoe anderen je daadwerkelijk zien. Ik vertel over een oefening die je kunt doen om dit te gaan onderzoeken.

Vriendelijke groet,
Johan | Onbestempeld

Schrijf je in voor de maillijst en download

gratis de syllabus van de cursus

Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk

Ontvang regelmatig artikelen over Spiritualiteit & Zelfonderzoek via de maillijst van Onbestempeld. 

Bij inschrijving ontvang je gratis de Cursusmap.

De Cursus Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk biedt je heldere en complete uitleg van spirituele begrippen en reikt je middelen aan die op maat bij je zelfonderzoek passen om tot verder zelfinzicht te komen. Kijk bij Activiteiten voor meer informatie.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten over een periode van 9 maanden.

Een bevestigingsmail met de link is onderweg!

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.