Over projectie en een oefening (VIDEO)

In deze video geef ik uitleg en een oefening over het begrip projectie. Elk oordeel dat je heb over iemand anders of anderen wijst op een onbewuste blokkade op iets dat je zelf wilt ervaren danwel iets van je zelf dat je nog niet wilt of kunt zien. De projectie wijst op iets wat nog onbewust voor je is.

Om er bewust van te worden is het ten eerste belangrijk dat je durft te erkennen dat je gedachtes over anderen je wijzen op iets in jezelf, of op iets wat je stiekem wilt ervaren. Ik geef een oefening die erg simpel is om achter deze onbewuste onderdelen van je zelf te komen.

 

Schrijf je in en download

gratis de syllabus van de cursus

Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk

 

De Cursus Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk biedt je heldere en complete uitleg van spirituele begrippen en reikt je middelen aan die op maat bij je zelfonderzoek passen om tot verder zelfinzicht te komen. Kijk bij Activiteiten voor meer informatie.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten over een periode van 9 maanden.

Een bevestigingsmail met de link is onderweg!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.