Over projectie en een oefening (VIDEO)

In deze video geef ik uitleg en een oefening over het begrip projectie. Elk oordeel dat je heb over iemand anders of anderen wijst op een onbewuste blokkade op iets dat je zelf wilt ervaren danwel iets van je zelf dat je nog niet wilt of kunt zien. De projectie wijst op iets wat nog onbewust voor je is.

Om er bewust van te worden is het ten eerste belangrijk dat je durft te erkennen dat je gedachtes over anderen je wijzen op iets in jezelf, of op iets wat je stiekem wilt ervaren. Ik geef een oefening die erg simpel is om achter deze onbewuste onderdelen van je zelf te komen.

 

Schrijf je in voor de maillijst en download

gratis de syllabus van de cursus

Spiritualiteit & Zelfonderzoek in de Praktijk

Ontvang regelmatig artikelen over Spiritualiteit & Zelfonderzoek via de maillijst van Onbestempeld. Je schrijft je hiermee in voor de maillijst, niet voor de cursus.

Je inschrijving verplicht je verder dus tot niets.

 

Een bevestigingsmail met de link is onderweg!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.