Biografie

Biografie

Johan de Jong (geb. 1972) is afgestudeerd privaatrecht jurist en heeft gewerkt als ICT Consultant en (Interim) Senior Inkoper bij diverse Overheidsorganisaties.
Na een zware burn-out in 2010 is hij ontwaakt op zijn ‘Pad’: gedurende twee en half jaar deed hij niets anders dan de vragen beantwoorden: Wie ben ik? en Wat ben ik? door als echte autodidact zijn eigen manier van fundamenteel zelfonderzoek te ontwikkelen.

In januari 2013 vielen voor hem de antwoorden samen tot het zien en beseffen dat er maar Een Ding is en verkreeg hij een staat met een volledige blik op WAT IS en WAT NIET IS. Deze staat kan ook met de term ‘Spirituele Verlichting’ worden aangeduid.

Sindsdien organiseert hij diverse activiteiten om ‘zoekers’ zoals hij er zelf een was te begeleiden om hun ‘Pad’ te vinden. Hij schrijft daartoe artikelen op de website onbestempeld.nl, geeft lezingen op uitnodiging en organiseert cursussen en workshops.

Johan de Jong woont samen met zijn partner, jongste dochter en twee vriend(inn)en in Stuifzand, Drenthe. Alwaar zij ‘Landgoed Onbestempeld’ inrichten als een zelfvoorzienende permacultuur. Hij is levenscoach, hobbyboer, muzikant/producer, motorrijder en -knutselaar, BDSM Meester en elektronica/home-automation nerd. Hij gebruikt verder zijn brede interesse in theoretische natuurkunde, film en (pop-)muziek regelmatig in zijn werk voor onbestempeld.nl.

Reacties zijn gesloten.