Contact

Heb je een vraag of wil je anderszins contact? Vul dan onderstaande formulier in.

Over Onbestempeld

1. De stichting Onbestempeld heeft ten doel:
a. de boodschap van Verlichting te verspreiden en over te dragen, zoals deze wordt verwoord in al haar uitingen: er is slechts Eén Ding, en de rest is een illusie (de zogenaamde boodschap van Nondualiteit);
b. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

2. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het organiseren van workshops, cursussen en bijeenkomsten, het geven van individuele begeleiding, het verzorgen van lezingen, het publiceren van artikelen en boeken en overigens met alle wettige middelen.

Over Johan

Met Pet | Onbestempeld

“Ik ben een tijdje op weg geweest naar het pad…tot ik eindelijk begon te bewegen. En toen in een keer ook heel snel. Na een jaar of twee en een half van intensief zelfonderzoek overviel me een verlichtingservaring. Dat leidde tot een wezenlijke verandering, het beste te omschrijven als een overgang van een overlevend wezen naar een zelfbewust wezen. Velen zitten (en ik zat) in overleving. Gelukkig gaan veel mensen naar de volgende fase: zelfbewust leven, met kennis van de verlichte werking van dat leven. Hopelijk kan Onbestempeld daar aan bijdragen.” (Interview en Officiële biografie)

Vragenformulier

    (Vragen over onze cursussen en workshops kun je ook bij de pagina Activiteiten stellen.)

    Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
    Naam
    Vind je het makkelijker om te mailen gebruik dan het mailadres info@onbestempeld.nl

    Reacties zijn gesloten.