Stichting Onbestempeld

Stichting Onbestempeld, doelstelling en activiteiten

1. De stichting heeft ten doel:
a. de boodschap van Verlichting te verspreiden en over te dragen, zoals deze wordt verwoord in al haar uitingen: er is slechts Eén Ding, en de rest is een illusie (de zogenaamde boodschap van Nondualiteit);
b. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

2. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het organiseren van workshops, cursussen en bijeenkomsten, het geven van individuele begeleiding, het verzorgen van lezingen, het publiceren van artikelen en boeken en overigens met alle wettige middelen.

Stichting Onbestempeld Johan de Jong:

Met Pet | Onbestempeld

“Ik ben een tijdje op weg geweest naar het pad…tot ik eindelijk begon te bewegen. En toen in een keer ook heel snel. In een jaar of twee en een half was mijn pad afgerond. En bereikte ik de staat die wel ‘verlichting’ wordt genoemd. Daar is niets mystieks aan. Het betekent simpelweg dat de ‘verlichte’ werking van het leven voor mij de levende waarheid is geworden. Vooral de noodzaak van angst in het algemeen en specifiek de angst voor tekort en dat er iets ‘fout’ kan gaan kan ik niet meer in mezelf vinden. Ik zou dat kunnen verklaren doordat ik inzie dat deze angsten zijn gebaseerd op Illusies/Gedachtes/Waanideeën. Maar liever nog verklaar ik het vanuit mijn overgang van een overlevend wezen naar een zelfbewust wezen. Velen zitten (en ik zat) in pure overleving alsof we nog holenmensen zijn, maar nu onder de schijn van vooruitgang. Gelukkig willen en gaan meer en meer mensen naar de volgende fase: zelfbewust leven, met kennis van de verlichte werking van dat leven. Als ik zeg meer en meer, heb ik het helaas over hooguit een paar duizend mensen. (Ook) Onbestempeld wil daar veel en veel meer van maken.” (Interview en Officiële biografie)

Reacties zijn gesloten.